انزال زودرس یکی از رایج‌ترین مشکلات و اختلالات جنسی در میانسالان است. این اتفاق برای مردانی که ۴۰ سالگی را پشت سر گذاشته اند به مرور رخ می دهد. این اختلال در شمار زیادی از مردان دیده می‌شود و مسئله رایجی است. از طرفی مردانه به خاطر مشخصات و ویژگی های روحی در مقابل این عارضه بسیار آسیب‌پذیر هستند. به همین دلیل است که درمان آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

در این مقاله از سلامت‌زیستی قصد داریم روند کاهش میل جنسی در میانسالان و نحوه درمان آن را بررسی کنیم.

بالا رفتن سن بر کاهش میل جنسی در میانسالان

یک مرد با بالا رفتن سن به نسبت دوره جوانی اش خیلی دیرتر می تواند نعوظ را تجربه کند. همچنین انزال به مدت بیشتری نیاز دارد. مردانی که پا به سن می گذارند، میزان تستوسترون کاهش یافته و فعالیت های درون شبکه‌ای لیدیگ کاهش پیدا می کند. از طرفی افراد مسن خودشان تمایل کمتری به داشتن رابطه جنسی نشان می دهند و به خاطر نگرش های اجتماعی و فردی از انجام این کار دوری می کنند. نداشتن مروابط جنسی هم خود عاملی است که باعث کاهش میل جنسی در میانسالان می‌شود. در ادامه برخی از متدها یا روش های درمانی که کاهش میل جنسی در میانسالان را بهبود می‌دهد، با هم بررسی می کنیم.

ورزش کنید

مطالعات نشان می دهند که انجام ۳۰ دقیقه ورزش در طول روز باعث بهتر شدن سلامت جنسی افراد می‌شود. همچنین اعتماد به نفس فرد را بالا می‌برد. انجام روزی نیم ساعت ورزش حتی تمرینات و ورزش‌های ساده مانند دویدن، یوگا و غیره به بالا بردن میل جنسی کمک زیادی می کند. جدا از سلامت کلی و اعتماد به نفسی که ورزش برای تان به ارمغان می‌آورد، می توانید با انجام تمرینات مخصوص مانند تمرینات کگل ماهیچه‌های لگن را تقویت کنید و کنترل بیشتری روی اعتمال فیزیکی  خود در روابط جنسی داشته باشید.

سیگار را ترک کنید

یکی از مهم‌ترنی کارها برای مقابله با کاهش میل جنسی در میانسالان، ترک کردن سیگار است. سیگار می تواند رگ‌های خونی را مسدود کند و رسیدن جریان خون به اندام تناسلی را کاهش دهد. نرسیدن خون کافی به اندام تناسلی مشکلات زیادی مانند  انزال زودرس، مشکلات نعوظ و غیره را در پی دارد. پس اگر دچار کاهش میل جنسی یا مشکلاتی در حین رابطه جنسی شده‌اید، اولین قدم می تواند ترک سیگار باشد.

کاهش میل جنسی در میانسالی و درمان آن

داروهای خود را بررسی کنید

ممکن است مشکل شما ناشی از مصرف برخی از داروهای خاص باشد. که با قطع آن ها می توانید دوباره به حالت قبل خود بازگردید. جالب است بدانید که بیش از ۲۰۰ دارو وجود دارد که می تواند باعث کاهش میل جنسی در میانسالان و حتی افراد جوان شوند و یا اختلالات جنسی مانند مشکلات نغوظ یا انزال زودرس را در پی داشته باشد. برخی از این داروها در بین داروهای فشار خون، مشکلات قبلی، مشکلات معده، و افسردگی می‌باشد.این مورد را می‌توانید در بین عوارض جانبی داروها جستجو کنید و یا با مسئول داروخانه و یا پزشک تان در خصوص این موضوع صحبت کنید.

کاهش میل جنسی در میانسالی و درمان آن

از مکمل‌ها کمک بگیرید

مردان میتوانند با مصرف مکمل ژینکو بیلوبا ginkgo biloba به بهبود وضعیت جنسی خود کمک کنند. این مکمل از برگ‌ گیاهانی تهیه می شود که جریان خون را بهبود می‌دهد و باعث می‌شود که خون بیشتری به اندام جنسی و مغز شما برسد.

کاهش میل جنسی در میانسالی و درمان آن

برای شام پاستا بپزید

سس پستو درست کنید و با پاستا میل کنید. پستو دارای مغز کاج است و منبع سرشاری از آرژنین arginine، پیش ساز اکسید نیتریک nitric oxide می‌باشد. این ماده عنصر اصلی داروهای ویاگرا است. ارژنین باعث باز شدن عروق خونی می‌شود و جریان خون را بهبود می‌دهد.

از این خوراکی‌ها غافل نشوید

یک قاشق غذاخوری جوانه گندم را در یک فنجان ماست ریخته و میل کنید. همچنین می توانید آن را با انواع غلات یا سالادها میل کنید. جوانه گندم منبع سرشاری از زینیک است. این ماده برای تولید هورمون جنسی یعنی تستوسترون نقش بسیار زیادی دارد.