امروزه روش‌های متنوعی برای جوان‌سازی و رفع مشکلات پوستی وجود دارد. یکی از این روش‌های میکرونیلدینگ است.

در ادامه این مقاله از سلامت زیستی با ما باشید تا در خصوص میکرونیلدینگ و تاثیرات آن روی پوست بیشتر توضیح دهیم.

میکرونیلدینگ یک درمان القایی کلاژن سازی است که باعث می‌شود پوست برای تولید کلاژن تحریک شود. می‌دانید که با افزایش سن کم کم پوست مقدار کمتری کلاژن تولید می‌کند و به این ترتیب کم کم پوست افتادگی پیدا کرده و یا دچار چین و چروک می شود. به همین دلیل است که با تکنیک‌های درمانی یا استفاده از داروها و ماسک‌ها سعی می شود این کمبود جبران شود. هدف از میکرونیلدینگ هم این است که پوست با تولید کلاژن محکم‌تر و نرم‌تر و شاداب تر شود. این درمان روی سطح بیرونی پوست انجام می‌شود و تاثیر آن عمدتا روی چین و چروک یا منافذ باز است.

میکرونیلدیگ پوست تا چه اندازه امین و بی‌خطر است؟

این روش درمانی نوعی روش تهاجمی است و نیازی به استراحت ندارد. و در صورتی که مشکل سلامتی خاصی نداشته باشید، این تکنیک درمانی می‌تواند هیچ مشکلی هم برای‌تان نداشته باشد. اما این روش برای خانم‌های باردار یا کسانی که آکنه و جوش‌های فعال دارند، مناسب نیست.  این درمان نیازی به استراحت و دوره نقاهت ندارد. اما تا چند روز بعد از انجام این تکنیک احتمالا قرمزی پوست و کمی احساس درد را تجربه خواهید کرد.

این درمان همچنین به سادگی و بدون مشکل خاصی انجام می‌شود. زمان کلی آن حدود ۲ ساعت است. برای انجام آن هم باید به یک متخصص پوست یا جراح مراجعه کنید. احتمالا تجویز پزشک این باشد که برای دستیابی به نتایج بهتر ۴ روش یا بیشتر به طور همزمان برای‌تان استفاده شود.

میکرونیلدیگ چه تاثیراتی روی پوست دارد؟

این تکنیک درمانی برای درمان مشکلات جزئی پوست مانند آکنه یا جای زخم و پیری و چین و چروک مفید است.

همچنین باعث می‌شود که پوست روشن‌تر و محکم‌تری هم داشته باشید. بهترین نتایج این درمان بعد از چند جلسه قابل مشاهده است. این درمان در مطب و توسط پزشک تاثیر بسیار بیشتری در مقایسه با درمان خانگی دارد.

این درمان یک روش نیمه تهاجمی است و باعث می‌شود که پوست کلازن سازی بیشتری داشته باشد. این روش برای درمان مشکلات ناشی از افزایش سن ایده‌آل است. مشکلاتی مانند لک‌های پوستی، شلی و افتادگی پوست، آفتاب‌سوختگی، پیری پلک یا خال با این تکنیک قابل درمان هستند.

اگر از نظر سلامتی مشکلی نداشته باشید، همچنی اگر به سایر درمان ها مانند لایه‌برداری واکنش نشان نداده‌ باشید، می‌توانید از این روش برای حل مشکلات جزئی پوست‌تان استفاده کنید.

میکرونیلدینگ چیست و چه تاثیراتی دارد؟

کاربردهای میکرونیلدینگ

میکرونیلدینگ معمولا در مواردی که در ادامه ذکر می‌شود، تاثیرگذاری بیشتری دارد.

جوان سازی و رفع چین و چروک

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات پوستی که به زودی دامن همه را می‌گیرد، چین و چروک و افتادگی پوست است. این روند به خاطر کم شدن کلاژن و الاستین پوست اتفاق میفتد. در این تکنیک درمانی و برای درمان چین و چروک‌ها با ایجاد منافذ بسیار ریز که با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود، پوست به به تولید کلاژن بیشتر تحریک می‌کنند.

با شروع این درمان پوست هم شروع به تولید کلاژن می‌کند و بعد از ۳ تا ۵ جلسه جوان سازی پوست به چشم دیده می‌شود و چین و چروک‌های کوچک درمان می‌شوند. این اتفاق معمولا حدود ۶ هفته بعد از اولین جلسه میفتد.

درمان جای جوش

میکرونیلدینگ باعث می‌شود که در پوست عروق و رشته‌های کلاژن جدید ایجاد شود که به طور منظم اسکار آکنه را ایجاد می‌کنند و سلول‌های بنیادی پوست را تحریک می‌کنند تا پوست خودش را ترمیم کند. این تکنیک اگر به همراه فاکتورهای رشد پلاکتی یا فیبروبلاست ای سلول‌های بنیادی گیاهی استفاده شود، نتایج عالی خواهد داشت و ناصافی پوست که ناشی از جوش و آکنه باشد را بطرف می کند.

میکرونیلدینگ چیست و چه تاثیراتی دارد؟

استرچ مارک یا ترک پوست

پوست فیبرهای الاستین و کلاژن دارد. این رشته ها مانند فنر انعطاف و شادابی و جوانی را به پوست ارزانی می‌دهند. وقتی این فیبرها کم باشند یا کیفیت کافی را نداشته باشند، یا اینکه بیشتر از ظرفیتشان کشیده شوند، عملکردشان را هم از دست می‌دهند. به این ترتیب نوارهای قرمز رنگ به نام استریا در پوست ایجاد می‌شوند. این خطوط در روزهای اول سورتی و بنفش هستند و کم کم به سفید تغییر رنگ می‌دهند.

بهترین کاری که برای جلوگیری از ایجاد استرچ مارک می‌توانید انجام دهید این است چاقی و لاغری زیاد و سریع نداشته باشید. همچنین مشکلات و بیماری‌هایی ماند کم کاری یا پرکاری تیروئید یا سایر بیماری‌های سیستمیک را سریع درمان کنید. در

مواقعی مانند حاملگی هم که پوست به صورت طبیعی کشیده می‌شود، می‌توانید از انواع کرم‌های ضد ترک استفاده کنید.

جای زخم و سوختگی شدید

به کمک تکنیک درمانی میکرونیلدینگ می‌توانید جای زخم و سوختگی را هم درمان کنید.

نحوه انجام میکرونیلدینگ

برای این کار معمولا به بیمار توصیه می‌شود که قبل از مراجعه به مطب هیچ کرم و لوسیون و محصول مراقبتی دیگری به پوستش نزند. در روند درمان پوست تمیز شده و ابزار نیلدینگ روی پوست منافذ ریزی به نام میکروزخم ایجاد می‌کنند. معمولا ابزار میکرونیلدینگ چند بار روی پوست بالا و پایین می‌شوند. برای اینکه نتایج بهتری ایجاد شود، همزمان با این درمان از انواع سرم‌ها مانند ویتامین سی یا اسید هیالورونیک روی پوست زده می شود.

میکرونیلدینگ چیست و چه تاثیراتی دارد؟