سلامت زیستی

مجله‌ی سلامت و تندرست زیستن

روغن اسطوخودوس

خواص روغن اسطوخودوس برای سلامت و زیبایی

گیاه اسطوخودوس به خاطر رایحه خوشی که دارد، معروف است. از این گیاه در ساخت عطر و انواع لوازم آرایشی و مراقبتی پوست هم استفاده می‌شود. از این روغن به انواع شکل‌ها و به صورت خالص یا ترکیب شده با دیگر روغن‌ها استفاده می‌شود.

در این مقاله از سلامت‌زیستی با ما باشید تا خواص روغن اسطوخودوس برای سلامت و زیبایی را با هم بخوانیم.

خواص روغن اسطوخودوس برای مو

این روزها از روغن‌های گیاهی در آروماتراپی و درمان‌های مختلف برای پوست و مو زیاد استفاده می‌شود. روغن اسطوخودوس هم به عنوان یک روغن بسیار مفید و کاربردی برای همه شناخته شده است.

در این مقاله از سلامت‌زیستی با ما باشید تا خواص روغن اسطوخودوس برای مو را با هم مرور کنیم.

آخرین مطالب سیاره‌ی آی‌تی
آخرین مطالب گردونک
آخرین مطالب سلامت‌زیستی
آخرین مطالب زاگرس رباتیک