بارداری دورانی منحصر به فرد است که در آن زنان نیازها و ویژگی‌های خاصی برای خودشان دارند. در این دوران تغییرات زیادی در بدن زن رخ می‌دهد که اثرات و عوارض خاص خودشان را دارند. یکی از این اثرات بیشتر شدن میل جنسی زنان و تمایل آن‌ها به خودارضایی در بارداری است. در ادامه با سلامت زیستی همراه باشید.

چرا زنان در دوران بارداری به خودارضایی کردن نیاز پیدا می‌کنند؟

زمانی که یک زن باردار می‌شود، تغییرات زیادی در جسم و ظاهر او رخ می‌دهد. این تغییرات در بیشتر موارد باعث می‌شود که روابط جنسی در پوزیشن‌های زیادی برای او سخت باشد و تمایل کمتری به داشتن این روابط داشته باشد. همچنین در این دوران مردان هم ممکن است به خاطر ترس از آسیب رساندن به جنین تمایلی به برقراری رابطه نداشته باشند.

در مقابل به خاطر تغییرات هورمونی در بدن زن میل جنسی زنان در دوران حاملگی تا حد زیادی افزایش پیدا می کند. هورمون‌های استروژن و پروژسترون در بدن آن‌ها بیشتر شده و میل جنسی‌شان هم افزایش پیدا می‌کند. بنابراین زنان باردار در این دوران خواستار رابطه جنسی بیشتر هستند و می‌خواهند هر طور شده نیاز جنسی‌شان را رفع کنند. البته در برخی از موارد هم دیده شده است که میل جنسی زنان در دوران بارداری تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند و این عامل بیشتر به خود فرد بستگی دارد.

خودارضایی زنان در بارداری و عواقب آن

چند نکته در خصوص خودارضایی زنان در بارداری

اگر خودارضایی زنان در دوران بارداری باعث ارگاسم شود می‌تواند مفید باشد. چرا که ارگاسم استرس و تنش فرد را کاهش داده و به آرام شدن او کمک می‌کند. درنتیجه می‌تواند تاثیر زیادی روی بهبود وضعیت کلی او داشته باشد.

در زمان‌هایی که نگرانی‌هایی در خصوص بارداری مانند سقط یا زایمان زودرس وجود دارد، به خانم‌ها توصیه می‌شود که رابطه جنسی و طبعا خودارضایی نداشته باشند. چرا که این کار هم برای جنین و هم برای مادر خطرناک است.

آیا ارگاسم در زمان بارداری منع شده است؟

ارگاسم عضلات رحم را منقبض می‌کند و باعث اسپاسم در نزدیکی دهانه رحم می‌شود. زنانی که قبلا تجربه زایمان زودرس را داشته‌اند، باید از انجام کارهایی که باعث تحریک رحم می‌شود، خودداری کنند. ارگاسم هم به همین دلیل می‌تواند خطر زایمان زودرس را افزایش دهد. از طرفی در زنانی که مشکل زایمان زودرس و مشکلات مربوط به رحم ندارند، داشتن ارگاسم در بارداری خوب است و خطری ایجاد نمی‌کند.

خودارضایی و گرفتگی عضلات

درخودارضایی زنان در بارداری، انقباض و گرفتگی عضلات یک امر قابل پیش‌بینی است. این گرفتگی در بیشتر مواقع می‌تواند خفیف باشد و یا اینکه شدت بیشتری داشته باشد و با خروج منی یا خون همراه باشد. که در این صورت باید خیلی زود به پزشک مراجعه کنید.

چه مواقعی پزشک داشتن رابطه جنسی یا خودارضایی را منع می‌کند؟

 

  • اگر شما علائم و نشانه‌های زایمان زودرس را داشته باشید و یا اینکه سابقه زایمان زودرس را طی بارداری‌های قبلی‌تان داشته باشید.
  • اگر جفت سر راهی برای‌تان تشخیص داده شود.
  • اگر نشانه‌های نقص و مشکل در دهانه رحم دیده شود.
  • اگر خونریزی داشته باشید.